Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

Πολιτική απορρήτου και ασφάλειας χρηστών

Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου www.in-tzaki.gr μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα και να έχει πρόσβαση σε όλες τις σελίδες αυτού χωρίς να προβεί σε καμία καταχώρηση προσωπικών δεδομένων .

Καταχώρηση προσωπικών δεδομένων ζητούνται μονάχα στην περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να χρησιμοποιήση ως μέσο επικοινωνίας τη φόρμα επικοινωνία του in-tzaki.gr όπου είναι εύλογο ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η τελλική επικοινωνία θα πρέπει να εχει αποδοθεί απο το χρήστη μια έγκυρη διεύθυνση email ή κάποιο έγκυρο τηλέφωνο εν χρήση (κινητό ή σταθερό).

Επίσης καταχώρηση προσωπικών δεδομένων υπο τη μορφή email καλείται να συμπληρώσει ο χρήστης στην περίπτωση που επιθυμεί ο ίδιος την τακτική ενημέρωσή του μέσω αποστολής email απο την in-tzaki για νέες ενδεχόμενες προσφορές –υπηρεσίες και γενικά για περιεχόμενο που αφορά αποκλειστικά και μόνο την κυρίως θεματολογία του site.

Εμεις οι άνθρωποι της in-tzaki.gr δεσμευόμαστε να μην πωλούμε, να μην μεταβιβάζουμε, να μην δημοσιεύουμε, να μην διανέμουμε και να μην διαθέτουμε οποιαδήποτε δεδομένα σε οποιοσδήποτε άλλους οργανισμούς εκτός των ατόμων που στελεχώνουν και αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό της in-tzaki.gr εκτός και αν απαιτείται αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί ή να αποφευχθεί απάτη ή κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του χρήστη/επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα μας δεν καταγράφει κανένα προσωπικό δεδομένο –πληροφορίες των επισκεπτών του είτε με τη χρήση cookies είτε με τη χρήση αναγνωριστικών IP οπότε καμία πληροφορία που σας αφορά συγκεκριμένα δε θα διατηρηθεί ή δε θα χρησιμοποιηθεί. Επίσης στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας (browser) που χρησιμοποιείται κατα τέτοιο τρόπο ώστε να μην δέχεται cookies ή να σας ενημερώνει όταν αυτό συμβαίνει.

Η χρησιμοποίηση των προσωπικών δεδομένων τα οποία καταχωρούν οικειοθελώς οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, απο την in-tzaki. Gr γίνεται μονάχα στα πλαίσια της διασφάλισης της απαραίτητης επικοινωνίας καθώς και για την ενημέρωση σε θέματα προσφορών-υπηρεσιών-αρθογραφίας και αλλαγών που αφορούν στο site και αυστηρά κατόπιν ιδίας πρωτοβουλίας του επισκέπτη χρήστη.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου αποτελεί μέρος των όρων χρήσης του παρόντος ιστοτόπου. Διατηρούμε κάθε δικαίωμα τροποποίησης ή επέκτασης της πολιτικής αυτής, είτε εν λόγω είτε εν μέρει κατα την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Οποιαδήποτε τροποποίηση της πολιτικής αυτής θα τίθεται σε ισχύ ευθύς αμέσως μετά την ανάρτησή της στον ιστότοπο. Αναλόγως της φύσεως της τροποποίησης μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε τις αλλαγές αυτές είτε μέσω ανακοίνωσης στην αρχικής σελίδα του δικτυακού μας τόπου in-tzaki.gr είτε μέσω της αποστολής email σε περίπτωση που διαθέτουμε το email σας.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο χρήστης συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο κατόπιν της πραγματοποιησης των τροποποίησεων , και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ενημέρωση εκ μέρους μας, θα θεωρείται αυτομάτως ότι είναι γνώστης και αποδέχεται τις τροποποιήσεις αυτές. Σε περίπτωση μη συναίνεσης ο χρήστης παροτρύνεται να προβει σε διακοπή της χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών αυτής.