Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

Πνευματικά δικαιώματα

Ο δικτυακός τόπος www.in-tzaki.gr περιέχει πληροφορίες οι οποίες αποσκοπούν στην παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες της καθώς και στην ενημέρωση αυτών, μέσω της αρθρογραφίας και του περιεχόμενου blog , σε ζητήματα που σχετίζονται με την Θεματολογία της ιστοσελίδας «Τζάκια » και στα οποία η in-tzaki.gr παρουσιάζει ειδίκευση και εξειδίκευση.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της In-tzaki.gr .

Όλα τα κείμενα, γραφικά, απεικονίσεις, βίντεο, σχεδιαγράμματα, παρεχόμενες υπηρεσίες, αποτελούν αντικείμενα πνευματικής ιδιοκτησίας της in-tzaki.gr και διέπονται από τις Εθνικές και Διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται ρητά, η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή μερική, ολική ,περιληπτική ή κατά παράφραση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιοδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριτη συγκατάθεση του δημιουργού τους.

Η απαγόρευση αυτή προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 του Ελληνικού Δικαίου καθώς και αυτών των Ευρωπαϊκών και Διεθνών κανονισμών που βρίσκονται σε ισχύ και εν αρμονία στην Ελλάδα.

Κατ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη τμηματική αντιγραφή και αποθήκευση σε προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση χωρίς να ενυπάρχουν ή να προκύπτουν λόγοι εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης, υπό την προϋπόθεση αναγραφής της πηγής προέλευσής με ενεργό σύνδεσμο παραπομπής. Αυτό όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί κατ ‘ οποιονδήποτε τρόπο παραχώρηση των μερικών ή ολικών πνευματικών δικαιωμάτων της πνευματικής μας ιδιοκτησίας.

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα αλλά και λεκτικά γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στην In-Tzaki.gr ή και στα άτομα που μνημονεύονται ως κάτοχοι των σχετικών εκάστοτε δικαιωμάτων στον παρόν δικτυακό τόπο και προστατεύονται από την κείμενη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Πιθανή παρουσία έργων πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπεί μονάχα σε ενημερωτικούς σκοπούς και η εισαγωγή τους έγινε καλόπιστα. Δεν αποσκοπεί σε καμία περίπτωση στην καπήλευση των όποιων δικαιωμάτων των κατά περίπτωση κατόχων τους και είναι εύλογη και ευνόητη η άμεση αφαίρεση και απομάκρυνση του περιεχόμενου τρίτων εφόσον αυτή ζητηθεί από τους δικαιούχους τους.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναγράφονται στις διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες του κόμβου και φέρουν τα σήματα ,λογότυπα, συνδέσμους παραπομπής κτλ, των αντίστοιχων συνεργατών, φορέων, ενώσεων, εταιρειών, οργανισμών, εκδόσεων κ.ο.κ αποτελούν αντικείμενο δικής τους πνευματικής Ιδιοκτησίας και συνεπώς φέρουν την αντίστοιχη ευθύνη.