Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

Πρόβλημα στην αγορά καθαρισμού τζακιών

Είναι προφανές ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ η χρήση των τζακιών, με σκοπό να αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες μας το ψύχος του χειμώνα πιο οικονομικά, μιας και το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο δεν αποτελούν πλέον οικονομικούς τρόπους θέρμανσης.

Δεδομένης της πιο συχνής χρήσης του τζακιού και τις καύσης περισσότερων καυσόξυλων επισπεύδεται ο χρόνος της συντήρησης και του καθαρισμού της καμινάδας. Από εδώ λοιπόν ξεκινούν τα προβλήματα για τους καταναλωτές ή αν θέλετε καλύτερα, η ουσία του συγκεκριμένου άρθρου!

Όλοι όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο τομέα (καθαρισμοί-επισκευές τζακιών ), παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μια χωρίς προηγούμενο διείσδυση μη σχετιζόμενων με το αντικείμενο επαγγελματιών στο χώρο της εγκατάστασης, της συντήρησης και της προμήθειας τζακιών

Μη κατανόηση τρόπου πρόκλησης πυρκαγιών

Οι συγκεκριμένοι κύριοι που όχι μόνο δεν δουλεύουν με σκοπό την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της ικανοποίησης των αναγκών των καταναλωτών, αλλά αντιθέτως, δημιουργούν προβλήματα στους καταναλωτές με τις κακοτεχνίες τους, την μη επαγγελματική αντίληψη των πραγμάτων, της έλλειψης πείρας και γνώσεων για το συγκεκριμένο αντικείμενο και χωρίς να έχουν κατανόηση πως ένα λάθος ή παράλειψη μπορεί να αποβεί μοιραία όταν (ο μη γένοιτο) από την κακοτεχνία προκληθεί πυρκαγιά.

Θέλοντας πραγματικά να προστατεύουμε τους φίλους καταναλωτές από ανάλογες καταστάσεις θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ούτως σώστε να τις χρησιμοποιήσετε και να λάβετε εν τέλει την πιο σωστή απόφαση.

Συμβουλές για την επιλογή του τεχνικού

  1. Δεν επιλέγουμε τον οποιοδήποτε τεχνικό μας χτυπήσει την πόρτα.
  2. Πονηρευόμαστε βλέποντας από κάποιον πολύ επιθετική διαφήμιση (διαφημιστικά φυλλάδια παντού , αυτοκόλλητα σε όλα τα στοιχειά αστικού εξοπλισμού κοκ ) Αυτό δείχνει αντί-επαγγελματισμό καθώς, αντιτίθεται στους νόμους περί προστασίας του περιβάλλοντος και καθαριότητας της πόλης καθώς το μόνο που ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το κέρδος.
  3. Ρωτάμε αν αυτή είναι η κύρια ασχολία τους.
  4. Ζητάμε εγγύηση εργασιών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πιο συγκεκριμένα ρωτάμε εάν σε περίπτωση κάποιας ζημιάς που προκύψει από τους ιδίους αναλαμβάνουν την επισκευή του τζακιού ή της καμινάδας.
  5. Δεν επιλέγουμε ποτέ τον φθηνότερο ή τον ακριβότερο! Αυτό γιατί ο φθηνότερος δεν έχει έξοδα και μπορεί και ρίχνει την τιμή ….που κάτι σημαίνει αυτό... και ο ακριβότερος αποκλείεται γιατί καθαρισμό τζακιού ενδιαφέρεστε να κάνετε και όχι επέμβαση ανοικτής καρδίας!
  6. Ρωτάμε πάντα πριν το ραντεβού με τον τεχνικό , ποιον περιμένουμε ,πόσα άτομα θα έρθουν με το συνεργείο και εάν χρειάζεται να έχουμε πρόσβαση στην ταράτσα έτσι ώστε να έχουμε προμηθευτεί έγκαιρα τα κλειδιά της ταράτσας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διαθέσατε για την μελέτη του σύντομου άρθρου και να είστε σίγουροι ότι είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή..

Με φιλικούς χαιρετισμούς, www.in-tzaki.gr