Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

Ορυκτοί Καταλύτες Καθαρισμού Καμινάδας

Οι ορυκτοί καταλύτες καθαρισμού καμινάδας, σχετίζονται με τον καθαρισμό της καμινάδας και γενικά την φροντίδα του τζακιού και της σόμπας σας. Βάζοντας έναν ορυκτό καταλύτη μέσα στην εστία του τζακιού (όταν ασφαλώς το τζάκι ή η σόμπα λειτουργούν, δηλαδή υπάρχουν ξύλα που καίγονται αλλά και αναμμένα κάρβουνα) τότε ο ορυκτός καταλύτης καίγεται μέσα στον χώρο καύσης απελευθερώνοντας μέσα στην καμινάδα υπέρθερμα αέρια.

Πιο απλά, η θερμοκρασία του καπνού που βγαίνει από την καύση του ορυκτού καταλύτη, είναι τέτοια ώστε μπορεί και αποσαθρώνει , δηλαδή, φουσκώνει την πίσσα που συσσωρεύεται μέσα στη καμινάδα.

Γενικά, τους ορυκτούς καταλύτες τους χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπου και λειτουργεί το τζάκι, έτσι ώστε μετά την χρήση τους και το πέρας της χειμερινής σεζόν , η καμινάδα να είναι έτοιμη για έναν 100% αποτελεσματικό μηχανικό καθαρισμό της καμινάδας από κάποιον ειδικευμένο τεχνικό.

ορυκτοί καταλύτες καθαρισμού καμινάδας

*Οι ορυκτοί καταλύτες από μονοί τους δεν καθαρίζουν την καμινάδα! Αποσαθρώνουν την πίσσα από την καμινάδα αλλά δεν την απομακρύνουν από αυτήν, χρειάζεται μετά η χρήση ειδικής βούρτσας που χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού τζακιών κατά την ετήσια συντήρηση του τζακιού.

Η εταιρία in-tzaki προσφέρει τους ορυκτούς καταλύτες στην τιμή των 15,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Καλέστε μας τηλεφωνικά για παραγγελίες ή επιλέξτε να προμηθευτείτε το προϊόν μετά την ετήσια συντήρηση καθαρισμού της καμινάδας σας από το συνεργείο μας!