Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ

Η εταιρία in-tzaki, δραστηριοποιείτε στο χώρο της προμηθείας και της εγκατάστασης τζακιών από το 2002 (σχεδόν 16 χρόνια),παραδίδοντας πολυάριθμα σημαντικά έργα και αφήνοντας πλήθος ευχαριστημένων πελατών, ως παρακαταθήκη για την μελλοντική της πορεία στον τομέα αυτόν!

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την προμήθεια και την τοποθέτηση τζακιών όλων των τύπων στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας σας τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και την άριστη τοποθέτηση τους.Με τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα Ευρωπαϊκών και Ελληνικών εργοστασίων κατασκευής τζακιών αποτελούμε για όλους εσάς την πιο σωστή και συμφέρουσα λύση!

Με ένα τηλεφώνημα σας ή αποστέλλοντας μας ένα ταχυδρομικό μήνυμα ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σας και προγραμματίζουμε ένα ραντεβού ούτως ώστε να μας γνωστοποιήσετε τις προσδοκίες σας, να σας κάνουμε τις προτάσεις μας και να έρθουμε πιο κοντά!

Κυρίαρχο μας μέλημα είναι, να βρούμε και να εκγαταστήσουμε το τζάκι της αρέσκειας σας και μετά από λίγες ώρες να είστε σε θέση να το απολαύσετε και να αισθανθείτε τη ζεστασιά αλλά και τον ρομαντισμό που θα σας προσφέρει!

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε μια μικρή περιγραφή των τζακιών που τοποθετούμε, δίνοντας σας λίγες πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες ενδεχομένως να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΥΠΟΥΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα ενεργειακά είναι Τζάκια υψηλής θερμικής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ξύλων, αφού η καύση τους είναι ελεγχόμενη και τις περισσότερες φορές δευτερογενής, δηλαδή με την ιδία ποσότητα ξύλων που θα χρησιμοποιούσαμε σε ένα απλό - ανοιχτού τύπου τζάκι έχουμε 70% μεγαλύτερη απόδοση και προφανώς σημαντική οικονομία!

τζάκι
ενερειακό τζάκι
τζάκι
ενερειακό τζάκι

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Αυτού του είδους τα τζάκια, εκτός από το ότι είναι ενεργειακά τζάκια υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ξύλων, παρέχουν επιπλέον την δυνατότητα να τροφοδοτήσουμε με θερμό αέρα και άλλους χώρους του σπιτιού, όπως υπνοδωμάτια ή βοηθητικούς χώρους μέσο ειδικών εύκαμπτων αγωγών που στη συνεχεία καλύπτονται με γυψοσανίδες, βάφονται και αφήνονται περσίδες εξαγωγής του θερμού αέρα.

τζάκι
αερόθερμο τζάκι
τζάκι
αερόθερμο τζάκι

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ HYDRO (ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ)

Ο συγκεκριμένος τύπος ενεργειακών τζακιών μας παρέχει την δυνατότητα να συνδέσουμε το τζάκι μας με το υδραυλικό δίκτυο θέρμανσης του σπιτιού, με πιο απλά λόγια, με τα σώματα του καλοριφέρ. Καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο ταυτόχρονη θέρμανση του τζακιού και των σωμάτων του καλοριφέρ.

τζάκι
ενεργειακό τζάκι τύπου hydro
τζάκι
ενεργειακό τζάκι τύπου hydro

ΤΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΑ

Τα τζάκια ανοιχτού τύπου είναι τα κλασσικά τζάκια με πυρότουβλα, είναι μια διαχρονική και ενδεδειγμένη επιλογή δίνοντας μας την μέγιστη επαφή με την φωτιά και την θαλπωρή που ένα τζάκι μπορεί να μας χαρίσει. Στην Ελλάδα κατέχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών καθώς έχουν το μικρότερο κόστος έναντι των άλλων τύπων και επίσης παρέχουν την μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών σε κλασσικά και νεοκλασικά σπίτια.

τζάκι
τζάκι με πυρότουβλα
τζάκι
τζάκι με πυρότουβλα

ΤΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΤΕΜΙ

Τα μαντεμένια τζάκια ανοιχτού τύπου έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα τζάκια από πυρότουβλα με την μόνη διαφορά το μαντεμένιο κέλυφος εσωτερικά στον χώρο καύσης. Το μαντέμι ως καλός αγωγός της θερμότητας μας δίνει γρήγορα μετά το άναμμα του τζακιού την αίσθηση της ζεστής καθώς ακτινοβολεί στο περιβάλλοντα χώρο θερμότητα, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά από έναν καθαρισμό καμινάδας τζακιού και εστίας τζακιού, περνώντας το μαντεμένιο κέλυφος με ένα πανί και καθαρό πετρέλαιο το συντηρούμε σαν καινούργιο.

τζάκι
γωνιακό τζάκι με μεντέμι
τζάκι
τζάκι με μεντέμι

ΣΟΜΠΕΣ PELLETS

Οι σόμπες Pellets είναι η πιο προηγμένη μορφή σόμπας αυτήν την στιγμή πανευρωπαϊκά, έχοντας τεραστία θερμική ικανότητα και μικρό κόστος καύσιμης ύλης σε σχέση πάντα με τις σόμπες καυσόξυλων ή τις σόμπες πετρελαίου. Επίσης ο σύγχρονος σχεδιασμός τους και το απαράμιλλο design τους τις κάνουν περιζήτητες πλέον και στην χώρα μας.

τζάκι
ασπρόμαυρη σόμπα pellet
τζάκι
κοκκινόμαυρη σόμπα pellet

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τζάκια μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε! Όλοι εμείς οι άνθρωποι της in-tzaki είμαστε πάντα κοντά σας!