Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ

Η βελτίωση τζακιού που παρουσιάζει προβλήματα στην λειτουργιά του, πολλές φορές δεν είναι μια τόσο απλή υπόθεση, και αυτό διότι μπορεί να έχουν γίνει σχετικές κακοτεχνίες κατά την κατασκευή του που να μην υπάρχει δυνατότητα να διορθωθούν.

Για παράδειγμα, ένα τζάκι για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει η διατομή της καμινάδας του να είναι 25*25cm (αυτή η διάσταση αποτελεί έναν μέσο ορό στις περισσότερες κατασκευές τζακιών, και είναι μια ενδεικτική τιμή , καθώς στην διαστασιολόγηση της καμινάδας λαμβάνετε υπ όψιν η εστία και το ύψος της καπνοδόχου, αλλά εδώ τώρα το θεωρούμε ως δεδομένο, για να θέσουμε μια βάση και δώσουμε μια επεξήγηση).

Εάν όμως έχει τοποθετηθεί μια καμινάδα μικρότερη πχ. 20*20 cm τι γίνετε? Το τζάκι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και καπνίζει! Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν , ένα ηλεκτρικό καπέλο τζακιού μας δίνει την λύση, καθώς λειτούργει σαν αποροφητήρας και τραβάει το καπνό του τζακιού, κάτω και από τις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Μια ακόμα συνήθης αίτια που δημιουργεί προβλήματα στον φυσικό ελκυσμό του τζακιού είναι η ύπαρξη κλειστών γωνιών στην καμινάδα*, δηλαδή όταν η καμινάδα δεν είναι ευθεία πάνω από την εστία του τζακιού και παρουσιάζει στροφές. Σε αυτήν την περίπτωση ο καπνός δυσκολεύετε να εξέλθει ,αυξάνετε ο χρόνος εξόδου του και τζάκι μπουκώνει και τελικά αρχίζει να καπνίζει Και σε αυτή την περίπτωση το ηλεκτρικό καπέλο τζακιού είναι μια σίγουρη λύση!

Εμείς αναλαμβάνουμε την προμήθεια και την τοποθέτηση ηλεκτρικού καπέλου στο τζάκι σας, χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα καπέλα (με Γερμανικά μοτέρ Siemens),εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υλικών και την απροβλημάτιστη λειτουργιά τους.

Τηλεφωνήστε μας άμεσα για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση!

Χαρακτηριστικά και απεικόνιση ηλεκτρικού καπέλου Εξαεριστήρα Οροφής Τζακιού

Εξαεριστήρας Οροφής Τζακιού SV 25 3V

  • Εξαεριστήρας οροφής ειδικά κατασκευασμένος για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.
  • Φτερωτή οπισθοκλινή για χαμηλή στάθμη θορύβου.
  • Μοτέρ υψηλής απόδοσης και αντοχής, τριών ταχυτήτων.
  • Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 400°C τις 2 πρώτες ώρες και στη συνέχεια 200°C.
  • Η πιο ιδανική και αξιόπιστη λύση για προβληματικά τζάκια.
  • Κατάλληλος για μπάρμπεκιου, μικρές ψησταριές, αναρρόφηση καυσαερίων κ.λ.π.
  • Ρύθμιση στροφών με διακόπτη 3 ταχυτήτων