Καθαρισμός - Μετατροπή - Εγκατάσταση - Κατασκευή - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ - Τζακιού
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΤΖΑΚΙΟΥ

Η εταιρεία in-tzaki αναλαμβάνει την τοποθέτηση ανοξείδωτων καμινάδων (inox), όλων των τύπων σε παλαιές και νέες οικοδομές και σας παρέχουμε εργασίες υψηλού επιπέδου όπως:

  • α) Αντικατάσταση καμινάδων από τσιμεντένιους σπονδύλους με ανοξείδωτες μονωμένες, σε κτήρια που μετατρέπουν τον καυστήρα πετρελαίου, με καυστήρα φυσικού αερίου (απαραίτητη η εγκατάσταση inox στοιχείων καμινάδας για χρήση φυσικού αερίου).
  • β) Σε νέα κτήρια, εγκαθιστούμε ανοξείδωτες καμινάδες με σκοπό να συνδεθεί ο λέβητας πετρελαίου και να λειτουργήσει, σύμφωνα πάντα με την μηχανολογική και κτηριακή μελέτη.
  • γ) Σε ενεργειακά τζάκια και εστίες ανοικτού τύπου , τοποθετούμε inox καμινάδες προσαρμόζοντας θυρίδες καθαρισμού, περιστροφικά αντιανεμικά καπελά, αντηρίδες στήριξης για τον αέρα κτλ.

Με δεδομένο ότι στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες, σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς και χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα προϊόντα ανωτέρας ποιότητας (πιστοποιημένες καμινάδες και εξαρτήματα των εταιριών Art kamin και Αγωγός Α.Ε ). Η in-tzaki κερδίζει την εμπιστοσύνη σήμερα και για πάντα.

Τηλεφωνήστε μας να συζητήσουμε μαζί μια πρόταση συνεργασίας!