Καθαρισμοί - Συντηρήσεις τζακιών - Κατασκευές - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ!
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗ

Είναι προφανές ότι τα τελευταία χρόνια ( δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χωρά μας) να αυξηθεί κατά πολύ η χρήση των τζακιών με σκοπό να αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες μας το ψύχος του χειμώνα πιο οικονομικά μιάς και το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο δεν αποτελούν πλέον οικονομικούς τρόπους θέρμανσης.

Δεδομένης της πιο συχνής χρήσης του τζακιού και τις καύσης περισσότερων καυσόξυλων επισπεύδεται ο χρόνος της συντήρησης και του καθαρισμού της καμινάδας. Από εδώ λοιπόν ξεκινούν τα προβλήματα για τους καταναλωτές ή αν θέλετε καλύτερα, η ουσία του συγκεκριμένου άρθρου!

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο τομέα (καθαρισμοί-επισκευές τζακιών ), παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μια χωρίς προηγούμενο διείσδυση <<άσχετων>> επαγγελματιών στο χώρο της εγκατάστασης ,της συντήρησης και της προμήθειας τζακιών που όχι μόνο δεν δουλεύουν με σκοπό την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της ικανοποίησης των αναγκών των καταναλωτών αλλά αντιθέτως δημιουργώντας προβλήματα στους καταναλωτές με τις κακοτεχνίες τους, την μη επαγγελματική αντίληψη των πραγμάτων και τέλος της έλλειψης πείρας και γνώσεων για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Θέλοντας πραγματικά να προστατεύουμε τους φίλους καταναλωτές από ανάλογες καταστάσεις θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ούτω σώστε να τις χρησιμοποιήσετε και να λάβετε εν τέλει την πιο σωστή απόφαση.

1. Δεν επιλέγουμε τον οποιοδήποτε τεχνικό μας <<χτυπήσει >> την πόρτα.
2. Πονηρευόμαστε βλέποντας από κάποιον πολύ επιθετική διαφήμιση (φειγ βολαν παντού , αυτοκόλλητα σε όλα τα στοιχειά αστικού εξοπλισμού κοκ ) Αυτό δείχνει ημιεπαγγελματισμό καθώς αντιτίθεται στους νόμους περί προστασία του περιβάλλοντος και καθαριότητας της πόλης καθώς το μόνο που ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ΚΕΡΔΟΣ!!
3. Ρωτάμε που βρίσκεται η έδρα τους καθώς και αν αυτή είναι η κύρια ασχολία τους.
4. Ζητάμε εγγύηση εργασιών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πιο συγκεκριμένα ρωτάμε εάν σε περίπτωση κάποιας ζημιάς που προκύψει από τους ιδίους αναλαμβάνουν την επισκευή του τζακιού ή της καμινάδας.
5. Δεν επιλέγουμε ποτέ τον φθηνότερο ή τον ακριβότερο! Αυτό γιατί ο φθηνότερος δεν έχει έξοδα και μπορεί και ρίχνει την τιμή ….που κάτι σημαίνει αυτό, και ο ακριβότερος αποκλείεται γιατί καθαρισμό τζακιού ενδιαφέρεστε να κάνετε και όχι επέμβαση ανοικτής καρδίας!
6. Ρωτάμε πάντα πριν το ραντεβού με τον τεχνικό , ποιον περιμένουμε ,πόσα άτομα θα έρθουν με το συνεργείο και εάν χρειάζεται να έχουμε πρόσβαση στην ταράτσα έτσι ώστε να έχουμε προμηθευτεί έγκαιρα τα κλειδιά της ταράτσας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διαθέσατε για την μελέτη του σύντομου άρθρου και να είστε σίγουροι ότι είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή..

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

www.in-tzaki.gr