Καθαρισμοί - Συντηρήσεις τζακιών - Κατασκευές - Καυσόξυλα - Αξεσουάρ!
Μην αφήνετε τη πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας χωρίς φροντίδα!

Ορυκτοί Καταλύτες Καθαρισμού Καμινάδας

Οι ορυκτοί καταλύτες καθαρισμού καμινάδας, σχετίζονται με τον καθαρισμό της καμινάδας και γενικά την φροντίδα του τζακιού και της σόμπας σας. Βάζοντας έναν ορυκτό καταλύτη μέσα στην εστία του τζακιού (όταν ασφαλώς το τζάκι ή η σόμπα λειτουργούν, δηλαδή υπάρχουν ξύλα που καίγονται αλλά και ανάμενα κάρβουνα) τότε ο ορυκτός καταλύτης καίγεται μέσα στον χώρο καύσης απελευθερώνοντας μέσα στην καμινάδα υπέρθερμα αέρια.

Πιο απλά, η θερμοκρασία του καπνού που βγαίνει από την καύση του ορυκτού καταλύτη, είναι τέτοια ώστε μπορεί και αποσαθρώνει , δηλαδή, φουσκώνει την πίσσα που συσσωρεύετε μέσα στη καμινάδα.

Γενικά, τους ορυκτούς καταλύτες τους χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπου και λειτούργει το τζάκι, έτσι ώστε μετά την χρήση τους και το πέρας της χειμερινής σεζόν , η καμινάδα να είναι έτοιμη για έναν 100% αποτελεσματικό μηχανικό καθαρισμό της καμινάδας από κάποιον ειδικευμένο τεχνικό.

ορυκτοί καταλύτες καθαρισμού καμινάδας*Οι ορυκτοί καταλύτες από μονοί τους δεν καθαρίζουν την καμινάδα! Αποσαθρώνουν την πίσσα από την καμινάδα αλλά δεν την απομακρύνουν από αυτήν , χρειάζεται μετά η χρήση ειδικής ψήκτρας (βούρτσας) που χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού τζακιών κατά την ετήσια συντήρηση του τζακιού.

Η εταιρία in-tzaki προσφέρει τους ορυκτούς καταλύτες στην τιμή των 15,00€ (συμπερ. Φπα)

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 6974453809 / 6984051496 για παραγγελίες ή επιλέξτε να προμηθευτείτε το προϊόν μετά την ετήσια συντήρηση καθαρισμού της καμινάδας σας από το συνεργείο μας!